طرز تهیه کباب شاهی مجلسی و خوش طعم
فیله گوساله خرد کرده ۱۵۰ گرم…………………………..نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سیرله کرده ۱ حبه کوچک………………………….پیاز خلالی خرد کرده ۱۰۰ گرم
سینه مرغ خرد کرده ۱۰۰ گرم………………………….زعفران به میزان لازم
خامه ۱ قاشق سوپخوری………………………….دنبه خرد کرده ۶۰ گرم………………………….روغن زیتون به میزان لازم………………………….کنجد، زرشک و آویشن برای تزیین به میزان دلخواه
گوجه به میزان لازم
فیله ها را با نمک، فلفل، سیر و نیمی از پیاز مزهدار کنید.آنگاه سینه مرغ را با زعفران، خامه، نمک، فلفل و باقیماندۀ پیاز طعم دار کنید.دنبه را نیز با زعفران و نمک و فلفل مزه دار کنید.سپس هر سه را به مدت ۲ – ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید.
اینک به ترتیب فیله گوساله، دنبه و سینه مرغ را یکی در میان به سیخ بکشید و کباب را روی آتش بپزید و در صورت تمایل آن را با کنجد، زرشک، آویشن، گوجه و پیاز بیارائید.