یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

فوت و فن های حلوا آرد برنج

عکس, فوت و فن های حلوا آرد برنج

نخست شهد را آماده می کنیم، برای این منظور آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب ریخته، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهید تا ذرات شکر کاملا حل شوند و شهد بجوشد.

آب ¾ لیوان
گلاب ¼ لیوان
زعفران دم کرده به مقدار کافی
پودر هل به مقدار کافی
آرد برنج ۱ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
مواد لازم شهد
شکر ¾ لیوان

نخست شهد را آماده می کنیم، برای این منظور آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب ریخته، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهید تا ذرات شکر کاملا حل شوند و شهد بجوشد.زمانی که شهد جوش آمد، گلاب را به همراه مقداری زعفران دم کرده و پودر هل به قابلمه اضافه کرده و پس از کمی جوش آمدن قابلمه را از روی حرارت بر می داریم تا شهد خنک شود. حالا به سراغ درست کردن حلوا می رویم.

برای این منظور آرد برنج را درون الک ریخته و درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس کره را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا کره ذوب شود. در ادامه مواد آردی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.زمانی که آرد برنج کمی تغییر رنگ داد، شهد را کم کم به تابه اضافه کرده و به صورت مداوم هم می زنیم تا شهد به خورد حلوا برود و حلوا از تابه جدا شود. در نهایت حلوا را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر