منابع طبیعی و خوراکی های سالم دارای ویتامین ای
منابع اصلی غذایی ویتامین ای را در زیر برای شما قرار داده ایم. مصرف مواد طبیعی خیلی بهتر از مصرف مکمل های ویتامین ای است . چون خیلی بهتر و سریع تر در بدن جذب می شوند.
تخمه آفتابگردان: از بهترین منابع ویتامین E در بین دانهها
۱ اونس (معادل ۲۸٫۳ گرم) تخمه آفتابگردان: ۱۰ میلیگرم (۶۶ درصد ارزش روزانه)؛
۱۰۰ گرم: ۳۵ میلیگرم (۲۳۴ درصد ارزش روزانه).
گوشت غاز: از بهترین منابع ویتامین E
۱ فنجان: ۲٫۴ میلیگرم
۱۰۰ گرم: ۱٫۷ میلیگرم
بادام
۱ اونس بادام: ۷٫۳ میلیگرم (۴۸ درصد ارزش روزانه)؛
۱۰۰ گرم: ۲۶ میلیگرم (۱۷۱ درصد ارزش روزانه).
بادامزمینی
۱ اونس بادام زمینی: ۲٫۴ میلیگرم (۱۶ درصد ارزش روزانه)؛
۱۰۰ گرم: ۸٫۳ میلیگرم (۵۶ درصد ارزش روزانه).
دانه کاج
۱ اونس: ۲٫۷ میلیگرم (۱۸ درصد ارزش روزانه)؛
۱۰۰ گرم: ۹٫۳ میلیگرم (۶۲ درصد ارزش روزانه).
انبه
نصف میوه کامل انبه: ۱٫۵ میلیگرم (۱۰ درصد ارزش روزانه)؛
۱۰۰ گرم: ۰٫۹ میلیگرم (۶ درصد ارزش روزانه).
برگ چغندر (پختهشده)
نصف فنجان: ۱٫۳ میلیگرم (۹ درصد ارزش روزانه)؛
۱۰۰ گرم: ۱٫۸ میلیگرم (۱۲ درصد ارزش روزانه).
اسفناج (خام)
۱ فنجان اسفناج: ۰٫۶ میلیگرم (۴ درصد ارزش روزانه)؛
۱۰۰ گرم: ۲٫۰ میلیگرم (۱۴ درصد ارزش روزانه).