پخت لوبیا سبز برای فریز باید چگونه باشد
. اگر پخت لوبیا سبز پیش از فریزکردن را فراموش کنید، با لوبیاهایی رنگپریده، بیمزه و کدر مواجه خواهید شد. پختن لوبیا سبز علاوهبر اینکه از خرابشدن آن جلوگیری میکند، رنگ گیاه را حفظ میکند و بافت تازه آن را تا حد زیادی نرم نگه میداردبرای آموزش پخت لوبیا سبز، مراحل زیر را انجام دهید:
لوبیاها را با آب سرد بشویید و انتهای آن را بچینید.لوبیاها را درون آب در حال جوش بریزید و بستهبه کوچک یا بزرگبودن لوبیاها، دو الی سه دقیقه صبر کنید.یک کاسه آب سرد با تکههای یخ آماده کنید و لوبیاها را بلافاصله به مدت ۳ دقیقه درون آب یخ قرار دهید.
با آبکش، آب لوبیاها را بگیرید.لوبیاها را درون کیسههای فریزر قرار دهید و تا جای ممکن هوای آن را بگیرید. اگر میخواهید لوبیاسبزها به هم نچسبند، آنها را روی یک کاغذ شیرینی به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید و سپس بستهبندیشان کنید.