پلو داهی هندی را چگونه بپزیم
زنجبیل…………….. چهار قاشق چایخوری
فلفل سبز ……………دو عدد
تخم خردل ………………..چهار قاشق چایخوری
دال عدس …………….چهار قاشق چایخوری
برنج…………….. دو و نیم پیمانه
آب………………. چهار پیمانه
نمک……………… چهار قاشق چایخوری
روغن ……………چهار قاشق غذاخوری
ماست کمچرب…………… دوونیم پیمانه
برنج را بشویید و در آبکش بریزید. سپس آب و نمک را در قابلمه مناسبی بجوشانید. اگر میخواهید غذایتان بیشتر به نمونههای هندیاش شبیه شود، از برنج دانهبلند برای تهیه آن استفاده کنید.مقداری روغن داخل یک تابه بریزید و آن را با حرارت متوسط داغ کنید. تخم خردل را داخل تابه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید.
تخم خردلها شروع به ترکیدن میکنند! نگران نباشید وقتی صدای ترکیدن آن تمام شد، دال عدس را اضافه کرده و سرخ کنید تا طلاییرنگ شوند. هندیها عاشق توردال یا همان دال عدس هستند و حتی با آن خوراک توردال خوشمزهای هم درست میکنند.تخم فلفل سبز را جدا کنید و آن را ریز خرد کنید. فلفل سبز را همراه زنجبیل به مواد داخل تابه اضافه کنید و چند دقیقه آنها را با هم تفت دهید.در این مرحله برنج را اضافه کنید و به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید. سپس آب جوش را اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا دوباره به جوش آید. حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا برنج با حرارت ملایم حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد.
بعد از این که پلو پخت، آن را از روی حرارت بردارید. سپس ماست کم چرب را به پلو اضافه کرده و با چنگال خوب هم بزنید تا جذب برنج شود. پلو هندی آماده است. اگر گیاهخوار نیستید، میتوانید آن را با خورش مرغ هندی یا لعل مسالا والا مرغ سرو کنید و از چشیدن طعم این ترکیب خوشعطر و متفاوت لذت ببرید.