چگونه ترشی موسیر مجلسی بندازیم
برای آماده کردن ترشی موسیر، میتوان هم از موسیر تازه و هم از موسیر خشک استفاده کرد.
موسیر خشک………….. ۱۰۰ گرم
سرکه سفید………. ۱ لیتر
زردچوبه………….. یک قاشق چایخوری
نمک…………. به اندازه دلخواه
موسیر خشک را، درون آب سرد بریزید و بگذارید کاملاً خیس بخورد. یکی دو بار هم آب آن را عوض کنید و پس از آن که موسیر کاملاً لطیف و نرم شد، ریشههای ریز و دورریز آن را بگیرید. اینک موسیر شسته را روی پارچهای پهن کنید تا کمی خشک شود.موسیرهای آماده را درون شیشه بریزید و به اندازه دلخواه، نمک، یک قاشق چایخوری زردچوبه و سرکه بیفزائید و درِ آن را کاملاً ببندید تا ترشی، جا بیفتد.