یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش ترشی عربی مجلسی

عکس, آموزش ترشی عربی مجلسی

کلم قمری……………. نیم کیلو

گل کلم…………… ۱ کیلو

فلفل تند…………… طبق سلیقه

سیر یا موسیر……………. مقداری

بادمجان…………… نیم کیلو

زیره، تخم گشنیز از هر یک،………………. ۱ قاشق غذاخوری

شلغم………….. نیم کیلو

لبو…………….. نیم کیلو

سرکه و نمک…………….. به میزان لازم

سیاهدانه، گلپر، زردچوبه.

بادمجان را با پوست حبه حبه خرد کرده و با نمک و زردچوبه و سرکه می‌پزیم تا قدری که نرم شود.لبو را با آب می‌جوشانیم و بعد دمکن میگذاریم تا دم کشیده و آرام آرام بپزد.به غیر از بادمجان و لبو، بقیه مواد خام هستند. همه مواد را حلقه حلقه یا خلالی کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.

ادویه و سرکه و نمک را رویش میریزیم و در ظرفی ریخته و درش را می‌بندیم. پس از حدود ۱۰ _ ۱۵ روز ترشی آماده است

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر