یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش ژله بریلو یا سس براق خانگی مخصوص کیک

عکس, آموزش ژله بریلو یا سس براق خانگی مخصوص کیک

یکی از تزیین های کیک ها این روزها استفاده از ژله بریلو است که به آن سس براق نیز می گویند. شما میتوانید این ژل را از لوازم قنادی فروش ها بخرید یا اینکه آن را در منزل درست کنید . آموزش درست کردن ژله بریلو را امروز در این پست یاس فان برای شما قرار داده ایم.

آب ۱ فنجان ، رنگ و اسانس خوراکی (رنگ دلخواه) به میزان لازم
شکر ۱ فنجان ، نشاسته ذرت ۱ فنجان ، آبلیمو ۱/۲ فنجان

ابتدا نشاسته ذرت را به همراه ۳ قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده کنار می گذاریم.حالا شکر را به همراه باقی مانده آب و آب لیمو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید.حالا نشاسته ذرت را به تدریج به مواد روی حرارت می افزاییم و مدام مخلوط می کنیم تا یکدست شود و مانند ژله سفت شود.حالا ژله بریلو ما آماده است. باید آن را از روی حرارت برداریم داخل ظرف بلوری ریخته و با اسانس و رنگ خوراکی مورد نظر ترکیب کرده و برای تزیین کیک استفاده کنیم.ژله بریلو برای تازه نگه داشتن میوه های روی کیک هم بسیار مناسب است.این سس برای کاور کردن کیک مناسب است و به راحتی روی کیک روان شده و همه سطح کیک را می پوشاند.فقط به میزان گفته شده آبلیمو بزنید زیرا بیشتر باعث می شود رنگ ژله کدر شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر