یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

یک کوکوی جدید و خوشمزه با کدو حلوایی

عکس, یک کوکوی جدید و خوشمزه با کدو حلوایی

این کوکو علاوه بر کدوحلوایی به سیب زمینی ، پیاز ، تخم مرغ ، پیازچه خرد شده ، شوید تازه خرد شده، آرد سفید،آرد سوخاری و ادویه نیاز دارید :

سیب‌زمینی پخته و رنده شده ۲ عدد متوسط
کدو حلوایی پخته شده و پوره شده ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پیازچه خرد شده ۴ تا ۵ ساقه
شوید تازه خرد شده ۶۰ گرم
آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۲ قاشق غذا خوری
دارچین، پاپریکا به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه کوکو کدو حلوایی

ابتدا کدو حلوایی را به قطعات کوچک برش دهید و به کمک یک قاشق تخم کدوها را از آن جدا کنید، سپس کدوها را در قابلمه قرار دهید و مقدار کمی آب ( یک سوم لیوان) به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا پخته شوند.بعد از یک ساعت با چنگال گوشت کدو را تست کنید در صورتی که هنوز پخته نشده بود، اجازه دهید تا کاملا مغز پخت شود، زمان پخت کدو حلوایی بستگی به اندازه و جنس کدو دارد، اما معمولا بین یک تا دو ساعت پخته می‌شود.

سپس در یک قابلمه دیگر دو عدد سیب‌زمینی متوسط را با مقداری آب روی حرارت متوسط قرار دهید و ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان دهید تا کاملا پخته شوند، اگر مقدار کمی نمک به آب اضافه کنید پوست سیب‌زمینی ترک نمی‌خورد.حالا در یک ظرف مناسب ابتدا سیب زمینی‌های پخته شده را رنده کنید و چند دقیقه صبر کنید تا خنک شوند، بعد از آن در ظرف دیگری کدوهای پخته شده را پوره کنید و کاملا آب آن را بگیرید تا کوکو شل نشود.

در این مرحله در ظرف مناسبی ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بریزید و سپس کدوها را به داخل ظرف اضافه کنید، بعد یک پیاز متوسط رنده شده که کاملا آب آن را از قبل گرفته‌اید به مواد اضافه کنید و با قاشق کمی به‌هم بزنید.سپس تخم‌مرغ‌ها، پیازچه خرد شده، شوید تازه و خرد شده، آرد سفید، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و در ابتدا با قاشق و سپس با دست کاملا ورز دهید تا خوب با هم مخلوط شوند.

گر بعد از ورز دادن، مخلوط کمی شل بود، مقداری دیگر آرد سوخاری اضافه کنید تا سفت‌تر شود، سپس مخلوط آماده شده را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد بیشتر منسجم شوند و طعم مواد کاملا با هم ترکیب شود.در این مرحله، به مقدار کافی روغن را داخل یک تابه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود، سپس مقداری از مواد کوکو کدو حلوایی را بردارید و با دست فرم دهید و یا از قالب استفاده کنید، و بعد از آن داخل روغن سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن یک طرف کوکو، آن‌را برگردانده تا طرف دیگر هم سرخ شود، بعد از این که هر دو طرف کوکو کدو حلوایی سرخ شد آن‌ها را در ظرف مناسب قرار دهید و همراه با گوجه فرنگی و سبزی تازه سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر