سوپ سرد و شیک و مجلسی با گیلاس
گوجه فرنگی گیلاسی را بشویید و سپس خرد کنید. فلفل دلمهایها را هم با دقت بشویید و سپس آنها را به تکههای درشت خرد کنید.
یلاس: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
آب کمپوت گیلاس یا مربای گیلاس: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
گوجه فرنگی گیلاسی: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
فلفل دلمهای قرمز: ۱ عدد
فلفل دلمهای زرد: ۱ عدد
ریحان تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
روغن زیتون: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
سرکه بالزامیک: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
گیلاس و گوجه و گیلاسها را در یک آبکش بریزید و با آب فراوان و مقداری سرکه و نمک بشویید. سپس هسته گیلاسها را جدا کنید. بعد از این که فلفل دلمهای و گوجهها را خرد کردید، حال باید همه مواد را با هم ترکیب کنید. اجازه دهید سبزیجات خرد شده همراه با گیلاس برای مدت ۳۰ دقیقه بمانند تا مزهها به خورد هم بروند.
همه مواد سوپ را در مخلوط کن بریزید. سپس دستگاه را روشن کنید و مواد را به خوبی با هم میکس کنید.بعد از میکس کردن مواد سوپ باید آن را در یک ظرف بریزید و برای حدود ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. موقع سرو کردن سوپ میتوانید آن را با تکههای گیلاس و ریحان خرد شده تزیین کنید.