آموزش مرغ لیمویی خوشمزه ترین روش پختن مرغ
( برای تهیه مرغ لیمویی بهتر است از ران یا بال با استخوان و پوست و بدون چربی استفاده کنید؛ اما اگر از ترکیب سینه و ران استفاده میکنید، توجه داشته باشید که سینه زودتر از ران میپزد و باید زودتر از فر خارج شود.) چربیهای مرغ را جدا کنید و با یک چاقوی تیز، برشهای ۱٫۵ سانتیمتری داخل مرغها ایجاد کنید. در یک کاسه، آب لیمو، خلال پوست لیمو، آویشن، رزماری، نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید. سپس تکههای مرغ را در این ترکیب بریزید و خوب بچرخانید تا مواد به خورد مرغها بروند. درب ظرف را با سلفون بپوشانید و مرغها را برای دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب مزهدار شوند.فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم کنید. مرغها را از داخل کاسه دربیاورید و در یک ردیف در سینی فر بچینید، بهطوری که قسمت پوست آنها بهسمت بالا باشد. سپس با استفاده از یک برس، مرغها را به کره آغشته کنید.سینی فر را برای ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پوست آنها قهوهای رنگ شود. در اواسط زمان پخت، یعنی پس از گذشت ۲۰ دقیقه، سینی را از فر دربیاورید و تکههای مرغ را به مایع آب لیمو و ادویهجات که مرغها را در ابتدا در آن خوابانده بودید، آغشته کنید. سپس سینی را دوباره در فر قرار دهید تا بپزند.پس از بیرون آوردن مرغها از فر، روی آنها یک فویل قرار دهید و ۱۰ دقیقه آنها را رها کنید تا عصاره آنها خارج شود. سپس عصاره را در ظرف سرو خود بریزید و مرغهای لیمویی خوشمزه را روی آنها بچینید.مرغ لیمویی را با برنج، پاستا یا پوره سیبزمینی سرو کنید.
مواد لازم برای ۸ نفر
۱٫۵ تا ۲ کیلوگرم مرغ با پوست و استخوان (ترجیحا بال یا ران)
۴ قاشق چایخوری خلال پوست لیمو
یک سوم فنجان آب لیمو ترش
۲ حبه سیر پوست کنده و له شده
۲ قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده (یا دو قاشق چایخوری آویشن خشک)
۲ قاشق چایخوری رزماری تازه خرد شده (یا نصف قاشق چایخوری رزماری خشک)
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
لیمو ترش تازه برای تزئین
برنج، پاستا و پوره سیبزمینی برای سرو