یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آش آبادان یا آش صبحانه ی مردم آبادان

عکس, آش آبادان یا آش صبحانه ی مردم آبادان

مواد لازم

لوبیاسفید (از شب قبل خیس‌کرده)………………یک‌دوم پیمانه

لپه باقلا زرد در صورت تمایل………………..یک‌دوم پیمانه

نخود (از شب قبل خیس‌کرده)…………… ۱ پیمانه

گوشت گردن گوسفند……………… ۷۵۰ گرم

عدس (دو ساعت قبل از پخت خیس‌کرده)……………..۱ پیمانه

پیاز………………..۳ عدد

ترخون خشک……………….۲ قاشق سوپ‌خوری

برنج نیم‌دانه ایرانی…………….۱ پیمانه

تره خردشده………………..۵۰۰ گرم

ادویه گوشت……………۱ قاشق سوپ‌خوری

نمک، فلفل، زردچوبه، فلفل قرمز و روغن………………. به مقدارلازم

گوشت را با یک پیاز درسته و کمی نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه گوشت بپزید (اواخر پخت دو تا سه پیمانه آب داشته باشد). گوشت را از استخوان بگیرید و ریش‌ریش کنید. نخود، لوبیا، عدس و باقلا زرد را بپزید (آب اول آن‌ها را دور بریزید). پیازها را خلالی کرده و سرخ نمایید.

کمی روغن در قابلمه ریخته و یک قاشق سوپ‌خوری زردچوبه و ترخون اضافه کنید، سپس آب گوشت، گوشت، برنج، حبوبات پخته، یک‌دوم از پیازهای سرخ‌شده و تره را افزوده و آش را جا بیندازید، آش را هم بزنید تا ته نگیرد و روی آن را با پیازداغ، فلفل سیاه یا فلفل قرمز داغ (فلفل در روغن) تزیین نمایید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر