یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش باچانگای گوشت ترکیه با خمیر یوفکا مثلثی

عکس, آموزش باچانگای گوشت ترکیه با خمیر یوفکا مثلثی

به جای سرخ کردن می‌توانید باچانگای گوشت را به مدت ۱۰ دقیقه در فر، دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. اگر غذای تند دوست دارید یک عدد فلفل چیلی در گوشت تفت دهید.اگر از خمیر یوفکا گرد یا مستطیل استفاده می‌کنید آن را به شکل مثلث برش بزنید، اما چنان چه این مدل پیچیدن برایتان سخت است می‌توانید هر روش دلخواهی را به کار ببرید، فقط مراقب باشید مواد میانی بیرون نریزند.به جای گوشت چرخ کرده می‌توانید از تکه‌های گوشت پخته شده استفاده کنید.

تخم مرغ: ۱ عدد…………………پنیر کاشر: ۲۰۰ گرم

خمیر یوفکا مثلثی: ۶ ورق…………………..گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد………………….روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم

شیر: ۱/۴ پیمانه…………………..نمک و فلفل: به مقدار لازم………………..پیاز: ۱ عدد

در تابه مقداری روغن بریزید، پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن داغ بریزید، هنگامی که پیاز سبک شد گوشت را اضافه کنید و کامل هم بزنید تا گلوله نشود. زمان بدهید تا گوشت با پیاز کاملا ترکیب شود و تفت بخورد. در این فاصله فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد و به تابه اضافه کنید.

پنج دقیقه دیگر زمان بدهید تا فلفل دلمه‌ای نیز نرم شود؛ در نهایت نمک وفلفل بزنید و زمانی که تمام مواد ترکیب شدند شعله را خاموش کنید. مواد میانی باچانگای گوشت را کنار بگذارید تا خنک شوند.تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. برس آشپزی را نیز آماده کنید.

زیرا باید این مایع را داخل و روی باچانگا بکشید. خمیر یوفکا را روی یک سطح صاف قرار دهید به طوریکه راس خمیر به طرف خودتان باشد. ابتدا با استفاده از برس تمام سطح خمیر را با مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته کنید، سپس یک لایه پنیر رنده به شکل مستطیل وسط خمیر قرار دهید؛ به طوری که از رأس و لبه‌های گرد خمیر چند سانتی متر فاصله داشته باشد.

در ادامه مخلوط گوشت و فلفل دلمه‌ای را روی پنیر قرار دهید، لبه گرد خمیر را به سمت داخل و روی مواد تا بزنید، سپس کناره‌ها را برگردانید تا به مواد برسید، در نهایت نیز قسمت بالایی را تا بزنید. روی خمیر را نیز با شیر و تخم مرغ کامل بپوشانید. این کار را برای ۶ خمیر انجام دهید. در یک تابه به مقدار کافی روغن بریزید و باچانگای گوشت را در آن سرخ کنید تا دو طرف خمیر قهوه‌ای شود. برای هر باچانگا دو دقیقه کافی است پس به هیچ عنوان از آن غفلت نکنید. بعد از اتمام سرخ کردن غذای شما آماده است و می‌توانید با سس دلخواه میل کنید. باچانگا باید داغ سرو شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر