آموزش حلوای ایرمیک با آرد سمولینا
برای این حلوا علاوه بر آرد سمولینا ، شما به مغز گردو ، روغن مایع و کره ، شکر و شیر نیاز دارید. برای اندازه گیری از یک لیوان مشخص استفاده کنید.
آرد سمولینا ۲ لیوان
شکر ۱٫۵ لیوان
کره ۱۲۵ گرم
روغن مایع ½ لیوان
شیر ۳ لیوان
مغز گردو ۱ لیوان
شیر و شکر را درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا ذرات شکر درون شیر کاملا حل شوند. حالا روغن مایع و کره را درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره ذوب شود، سپس آرد را به تابه اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شده و تغییر رنگ پیدا کند.
زمانی که آرد به رنگ دلخواهمان رسید گردوی خرد شده را به تابه اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم، سپس شربت را کم کم به تابه اضافه کرده و به صورت مداوم می زنیم تا شربت به خورد حلوا برودزمانی که شربت جذب حلوا شد، تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و درب آنرا با دم کنی می پوشانیم تا به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. پس از گذشت این زمان حلوا را به صورت دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.