آموزش خورش شیرین شمالی معروف به شیرین خورش
پس از تهیه مواد لازم در تصویر بالا آماده پختن این خورش خوشمزه شوید.جهت تهیه خورشت شیرین خورشت ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در مقداری کره یا روغن سرخ میکنیم سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و بعد شعله را ملایم میکنیم و ۱ قاشق شکر را اضافه می نماییم . آلو بخارا و آلو سیاه را به مدت ۱۰ دقیقه با مقدار کمی آب نیمپز میکنیم و قیصی را در پنج دقیقه آخر به آلوها اضافه مینماییم و در حدی میپزیم که قیصی له نشود. سپس آنها را از آب جدا کرده و کشمش را در آب به مدت پنج دقیقه خیسانده و سپس با کمی کره تفت میدهیم تا کشمش ها پف کنند. اگر به کشمش دارچین هم اضافه کنید عطر بسیار خوبی به مشام میرسد. همه مواد را همراه با پیاز مخلوط کرده و تفت میدهیم. سینه مرغ را ابتدا با کمی روغن تفت میدهیم و بعد آبپز میکنیم. در مرحله آخر همه ی مواد را با هم مخلوط میکنیم. در قابلمه ای مناسب ریخته و ۲ لیوان آب اضافه نمایید و شکر را اضافه کنید. اجازه دهید خورشت شما جا بیوفتد.معمولا این غذا آب ندارد و تقریبا خشک صرف میشود.طعم این غذا در کنار فسنجان و قیمه فوق العاده است.