آموزش درست آب کردن شکلات و کاکائو تخته ای
اگر میخواهید شکلات (کاکائو) را به صورت یکدست و بدون قلنبه شدن، آب کنید، بهتر است به این روش عمل کنید. ابتدا تابه را از روی اجاق بردارید. یک تا یکدوم قاشق روغن پخت و پز داغ شده را داخل تابه بریزید. دقت کنید که فقط روغن پخت و پز باشد نه کره. حالا ترکیب شکلات و روغن را حسابی هم بزنید. آنقدر که صاف و یکدست شود. اگر هم کمی قلنبهگی دارد، باز هم روغن اضافه کنید. دقت کنید که تابه مورد نظر حتماً خشک باشد و رطوبت در آن نباشد با این روش شکلات بسیار خوب آب میشود.