یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش دسر مینی‌تارت سیب در منزل

عکس, آموزش دسر مینی‌تارت سیب در منزل

ابتدا قالب‌های کوچک مافین را چرب کرده، کنار بگذارید. کره و پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یک‌دست شود. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر جمع شده و به شکل توپ در آید. بعد خمیر آماده را داخل نایلون قرار داده و برای ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، خمیر را به ۳۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و آن‌ها را داخل قالب‌های مافین کوچک چرب شده، باز کنید و داخل آن‌‌ها را با مواد میانی آماده شده ذیل پر کنید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.در صورت تمایل می‌توانید ابتدا خمیر را روی سطح کمی آرد پاشیده باز نموده و به وسیله‌ی کاتر و به اندازه‌ی قالب‌های کوچک مافین برش زده سپس برش‌ها را داخل قالب‌های فوق قرار دهید.

مواد میانی:

شکر قهوه‌ای………………۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ …………….. یک عدد، کوچک

کره‌ی نرم……………….یک قاشق غذاخوری

نمک……………………یک هشتم قاشق مرباخوری

دارچین…………….یک‌دوم قاشق مرباخوری

سیب خرد شده………………یک پیمانه

گردو……………..۴۰ گرم

مواد لازم

کره‌ی نرم………………….۱۷۰ گرم

پنیر خامه‌ای……………۸۵ گرم

آرد……………..۲۵۰ گرم

طرز تهیه مواد میانی:شکر قهوه‌ای، تخم‌مرغ، کره، نمک و دارچین را با هم مخلوط کرده و بعد سیب پوست گرفته‌ی خرد شده و گردو را نیز اضافه نموده و بخوبی مخلوط کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر