آموزش رولت نارگیلی با خامه صبحانه
این رولت خوشمزه با بافت سبک و نرم و دلچسبش از موادی چون پودر بیسکوئیت، خامه صبحانه،گردو پودر شده،شکلات ذوب شده و …. تهیه شده است. برای درست کردن کیک اندازه های زیر را به دقت فراهم کنید.
پودر بیسکوئیت ۲۵۰ گرم معادل ۱ پیمانه و ۴/۳ پیمانه
پودر قند ۷۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه
شکلات ذوب شده ۱۰۰ گرم معادل ۱ پیمانه سرخالی
گردو پودر شده ۱۰۰ گرم معادل ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری
خامه صبحانه ۱۲۰ گرم معادل ۵ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای خامه میانی
پودر نارگیل چرب ۱۳۰ گرم معادل ۱ پیمانه و ۲/۱ پیمانه
خامه صبحانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم معادل ۴ تا ۶ قاشق سوپ خوری
پودر قند ۲ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای گاناش
خامه صبحانه ۵۰ گرم معادل ۲ قاشق سوپ خوری
شکلات سکهای ۵۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه
طرز تهیه رولت نارگیلی
پودر نارگیل را در یک ظرف بریزید و سپس پودر قند را روی آن الک کنید و با هم ترکیب کنید بعد خامه صبحانه را کمکم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا حالت خمیری بگیرد و نرم و لطیف و یکدست شود.اگر خمیر تشکیل شده شل بود میتوانید مقداری پودر نارگیل به آن اضافه کنید و اگر سفت بود مقداری خامه اضافه کنید، غلظت مواد باید به اندازهای باشد که بتوانید آن را به راحتی روی رولت بریزید و پخش کنید، سپس آن را کنار بگذارید.
سپس در یک ظرف بیسکوئیت پودر شده را بریزید و به آن گردو پودر شده را اضافه کنید و هم بزنید و بعد پودر قند را روی آنها الک کنید و سپس پودر کاکائو را هم روی مواد الک کنید تا گلوله نشود و بعد همه را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.بعد مقداری شکلات را در یک ظرف بریزید و به روش بنماری روی بخار کتری ذوب کنید و سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد خامه صبحانه را هم روی مواد بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و با دست ورز دهید.
اگر خمیر خشک بود میتوانید مقداری خامه یا شیر اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که خمیر نرم و لطیف شود و به دست نچسبد، سپس خمیر را روی کاغذ روغنی یا ورق نسوز قرار دهید و روی آن را هم کاغذ روغنی یا پلاستیک قرار دهید و با وردنه پهن کنید.
سپس با کاتر اطراف خمیر را مرتب کنید و دوباره سلفون را روی خمیر قرار دهید و با وردنه خمیر را باز کنید و سلفون را بردارید و مواد میانی را روی خمیر بریزید و با پالت پخش کنید به طوری که تمام سطح خمیر را بپوشاند و سطح آن را صاف کنید.
بعد خمیر را به کمک کاغذ روغنی یا ورقه نسوز زیر آن رول کنید و سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت تقریبا ۶ ساعت استراحت کند تا بافت رولت سفت و منسجم شود و خامه میانی به خورد کیک برود.
برای درست کردن گاناش خامه صبحانه را در یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود وقتی که خامه یک جوش ریز زد شکلات سکهای را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا شکلات ذوب شود و با خامه کاملا مخلوط و یکدست شود.
سپس گاناش را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط اجازه دهید تا خنک شود، بعد داخل قیف بریزید و گاناش را روی رولت بریزید و پخش کنید و دوباره رولت را داخل یخچال قرار دهید تا گاناش خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود.بعد رولت نارگیلی را از یخچال بیرون بیاورید و با پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای مغز گردو، خلال بادام و خردههای مغز فندق تزئین کنید و سپس آن را در اندازههای دلخواه برش بزنید و بعد در ظرف مناسب بچینید و همراه با چای یا قهوه سرو کنید