یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش سمبوسه پاکتی مجلسی با سینه مرغ

عکس, آموزش سمبوسه پاکتی مجلسی با سینه مرغ

این سمبوسه یک دسر یا عصرانه مجلسی و بسیار خوشمزه است که شما برای تهیه آن برای ۴ نفر به مواد زیر نیاز دارید :

قارچ ۱۰ عدد
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
خمیر سمبوسه آماده یا نان تست یک بسته
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفل قرمز و آویشن به مقدار لازم
پول بیبر به مقدار لازم
سس کچاب ۱-۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه سمبوسه پاکتی

ابتدا مرغ را در یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت متوسط قرار دهید و یک پیاز کوچک در آن قرار دهید و ادویه‌های دلخواه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.سپس یک پیاز را خلالی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازها را در آن بریزید و تفت دهید، تا سبک و طلایی شوند، بعد مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و به پیازها اضافه کنید.

بعد مرغ‌ها را تفت دهید و سپس فلفل دلمه‌ای را که تمیز شسته‌اید و نواری خرد کرده‌اید در تابه بریزید و تفت دهید و سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دهید، به دلخواه و سلیقه خودتان می‌توانید کمی فلفل قرمز، آویشن، پول بیبر هم اضافه کنید.بعد از این ‌که ادویه‌ها را تفت دادید و عطر آن‌ها آزاد شد، تابه را از روی حرارت بردارید، با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید تعدادی قارچ را هم حلقه‌ای خرد کنید و تفت دهید تا آب قارچ‌ها جمع شود و به مواد تابه اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

به دلخواه خودتان می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی را هم به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ رب گوجه باز شود و بوی خامی آن گرفته شود، به جای رب می‌توانید یک گوجه فرنگی را با رنده ریز رنده کنید و تفت دهید تا آب آن جمع شود.برای خمیر سمبوسه، می‌توانید از خمیر آماده که در سوپر مارکت‌ها وجود دارد استفاده کنید و دو لایه از خمیر را به شکل به‌علاوه روی هم قرار دهید و با قاشق مقداری از مواد میانی را داخل خمیر قرار دهید و یک ورقه پنیر پیتزا روی آن بگذارید.

به جای پنیر ورقه‌ای می‌توانید از پنیر پیتزا رنده شده استفاده کنید و یا بدون پنیر، سمبوسه را درست کنید و بعد لایه‌های خمیر را به ترتیبی روی هم قرار دهید و سفت کنید تا سمبوسه به شکل مربع شود و در هنگام سرخ کردن از هم باز نشوند.برای محکم کردن خمیرها مقداری آرد را در یک ظرف بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و یک خمیر رقیق درست کنید، سپس از این ترکیب ما بین لایه‌ها بکشید تا لایه‌ها خوب به هم بچسبند و موقع سرخ شدن لایه‌های خمیر از هم باز نشوند.

سپس یک تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود و یکدست شود و بعد در یک ظرف دیگر پودر سوخاری دانه ریز بریزید، سپس سمبوسه‌ها را ابتدا در داخل تخم مرغ بزنید تا تمام سطح آن پوشیده و کمی چسبنده شود.بعد سمبوسه را داخل پودر سوخاری کنید تا همه قسمت‌های خمیر با پودر سوخاری پوشیده شود، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و سپس سمبوسه‌ها را داخل روغن خوب سرخ کنید.

بعد از این‌ که یک طرف سمبوسه‌ها سرخ شد، آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی رنگ شود و مغز پخت شوند، بعد از روی حرارت بردارید، سپس سمبوسه‌ها را روی توری یا پارچه نخی تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود.سپس تعدادی سمبوسه پاکتی را داخل ظرف مناسب قرار دهید و مقداری سس کچاب یا سس هزار جزیره یا به دلخواه خودتان هر سس دیگری را روی آن بریزید و کمی پودر آویشن روی آن بپاشید و به عنوان یک میان وعده خوش طعم و متنوع سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر