یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش شیرینی توپی با زرده تخم مرغ و خامه صبحانه

عکس, آموزش شیرینی توپی با زرده تخم مرغ و خامه صبحانه

بعد از این که شیرینی توپی‌ها را درست کردید به سلیقه خودتان تعدادی از رنگ‌های مختلف شیرینی را در ظرف مناسب بچینید و این شیرینی‌های خوش طعم و شیک را برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با شیرینی‌های دیگر و چای و قهوه سرو کنید. مواد مورد نیاز را آماده کنید :

کره نرم ۸۰ گرم
آرد ۱۸۰ گرم معادل ۱ پیمانه و ۲/۱ پیمانه سرخالی
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌ خوری
زرده پخته و رنده شده ۳ عدد
شکر ۴۰ گرم معادل ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل ۳/۱ قاشق چای خوری
خامه صبحانه ۵۰ گرم معادل ۲ قاشق سوپ خوری
ماست ۵۰ گرم معادل ۲ قاشق سوپ خوری
شیر ۳۰ گرم معادل ۲ قاشق سوپ خوری
کره ۳۰ گرم معادل ۱ قاشق سوپ خوری سر پر
شکر ۶۰ گرم معادل ۴/۱ پیمانه سر خالی

ابتدا تخم مرغ‌ها را آب‌پز کنید و زرده‌های آن را جدا کنید و بعد با رنده ریز رنده کنید و در ظرفی بریزید و سپس شکر را به آن‌ها اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت مخلوط تشکیل شده یکدست و صاف شود.سپس کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کره کاملا با مواد ترکیب شود و به خورد آن‌ها برود و بعد وانیل را روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و بافت یکدستی تشکیل شود.

بعد ماست را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، ماست بهتر است سفت باشد و شل و آبکی نباشد، سپس خامه را هم که از قبل به دمای محیط رسیده است روی مواد بریزید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.

سپس در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا سبک و یکدست شود و بعد با بکینگ پودر ترکیب کنید و کم‌کم و کنترل شده روی مخلوط مواد الک کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید تا خمیر جمع شود و بافت خمیر نرم و لطیف شود و به دست نچسبد.بعد خمیر را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و با دست یا وردنه آن را باز کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا استراحت کند و بافت خمیر منسجم شود، بعد از این مدت از یخچال بیرون بیاورید و خمیر را دوباره کمی ورز دهید.

سپس مقداری از خمیر به اندازه تقریبا ۲۰ گرم را بردارید، این مقدار بستگی به سلیقه خودتان دارد که می‌خواهید شیرینی‌ توپی‌های کوچک‌تر یا بزرگتری درست کنید، سپس با دست فرم دهید و باز کنید و وسط آن نصف مغز گردو قرار دهید.به جای گردو می‌توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان از پسته، بادام و یا فندق استفاده کنید و بعد خمیر را فرم دهید و به شکل توپک‌های کوچک درآورید، سپس در کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و توپک‌ها را با فاصله داخل سینی بچینید.

بعد سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شیرینی‌ها بپزند و بعد سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی‌ها خنک شوند.سپس برای درست کردن گلیز، کره را در یک ظرف بریزید و شیر و شکر را هم به آن اضافه کنید و بعد ظرف را روی حرارت خیلی کم قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود و شیر و شکر در آن حل شود، و بافت مخلوط کاملا یکدست شود.

وقتی مواد به نقطه جوش رسیدند، ۲ دقیقه اجازه دهید تا روی حرارت کم با هم بجوشند، اگر حرارت زیاد باشد، گلیز شکرک میزند، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا مخلوط گلیز خنک شود.برای درست کردن پودر نارگیل زعفرانی، مقداری زعفران دم‌کرده غلیظ را با پودر نارگیل مخلوط کنید و هم بزنید تا رنگ زعفران کاملا به خورد پودر نارگیل‌ها برود و بعد چون پودر نارگیل ها خیس می‌شود، در یک ظرف بزرگتر بریزد تا خشک شوند.

برای درست کردن پودر نارگیل کاکائویی، مقداری پودر کاکائو را با پودر نارگیل ترکیب کنید و هم بزنید تا پودر نارگیل‌ها کاملا شکلاتی رنگ شوند، مقدار پودر کاکائو بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و می‌توانید پودر کاکائو را کم یا زیاد کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر