آموزش غذای تند هندی به اسم چانا ماسالا
در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید؛ و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین کنید. میتوانید این غذای خوشمزه، تند و سالم را با برنج یا نان سرو کنید.
گشنیز آسیاب شده…………. ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده…………… ۶ قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده…………. ۲ قاشق چایخوری
سیر خرد شده…………… ۱ حبه
زیره بو داده………….. ۲ قاشق چایخوری
پودر آمچور …………….۱ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا…………. ۲ قاشق چایخوری
گرام ماسالا…………… ۱ قاشق چایخوری
فلفل دلمهای آسیاب شده…………… نصف قاشق چایخوری
روغن نباتی……………. ۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده…………….. ۲ عدد
پودر زردچوبه ………….۱ قاشق چایخوری
آب………….. ۱ فنجان
خود پخته شده………….. ۲ فنجان
نمک…………… نصف قاشق چایخوری
آب لیموترش…………….. نصف لیموترش
فلفل تند خرد شده………………. ۱ عدد
زنجبیل تازه رنده شده……………… ۲ قاشق چایخوری
ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوهای شوند، حدود ۳-۵ دقیقه.حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگیها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.
زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید؛ و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید.در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت ۳۰ ثانیه بدون درب بپزید.