یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش غذای تند هندی به اسم چانا ماسالا

عکس, آموزش غذای تند هندی به اسم چانا ماسالا

در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید؛ و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین کنید. می‌توانید این غذای خوشمزه، تند و سالم را با برنج یا نان سرو کنید.

گشنیز آسیاب شده…………. ۱ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده…………… ۶ قاشق غذاخوری

زیره آسیاب شده…………. ۲ قاشق چایخوری

سیر خرد شده…………… ۱ حبه

زیره بو داده………….. ۲ قاشق چایخوری

پودر آمچور …………….۱ قاشق غذاخوری

پودر پاپریکا…………. ۲ قاشق چایخوری

گرام ماسالا…………… ۱ قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای آسیاب شده…………… نصف قاشق چایخوری

روغن نباتی……………. ۱ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط خرد شده…………….. ۲ عدد

پودر زردچوبه ………….۱ قاشق چایخوری

آب………….. ۱ فنجان

خود پخته شده………….. ۲ فنجان

نمک…………… نصف قاشق چایخوری

آب لیموترش…………….. نصف لیموترش

فلفل تند خرد شده………………. ۱ عدد

زنجبیل تازه رنده شده……………… ۲ قاشق چایخوری

 

ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوه‌ای شوند، حدود ۳-۵ دقیقه.حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی‌ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.

زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید؛ و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید.در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت ۳۰ ثانیه بدون درب بپزید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر