آموزش فریتاتای کدو حلوایی با پنیر فتا
برای درست کردن این غذا نخست کدو حلوائی را با یکسوم پیمانه آب بخارپز کنید. آنگاه سیبزمینی را با قدری آب و نمک به مدت ۵-۸ دقیقه بپزید.حالا در کاسه مناسبی کدو، سیبزمینی، اسفناج، پنیرها، نمک و فلفل را مخلوط کنید و تخممرغ را نیز بیفزائید و به آرامی هم بزنید.
سپس ظرف مناسب چهارگوشی را به ابعاد ۲۰×۲۰ با کاغذ مومی چربکرده بپوشانید و سطح آن را با روغن چرب کنید. اینک مواد فراهم کرده را در آن بریزید.سپس پیاز را در باقیمانده روغن دو دقیقه تفت دهید و روی سطح مواد بریزید و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی ۳۰-۴۵ دقیقه بپزید. تا سطح آن طلائی شود.
مواد لازم برای ۶-۸ نفر
پنیر فتا خرد کرده ۲۰۰ گرم…………………….برگ تازه اسفناج (خرد کرده) ۱۵۰ گرم.
کدو حلوائی(مکعبی خرد کرده) ۶۰۰-۷۰۰ گرم……………….پنیر چدار خرد کرده ۹۰ گرم
سیبزمینی (مکعبی خرد کرده ) ۳۰۰ گرم…………………تخممرغ همزده ۸ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم………………..پیاز قرمز خرد کرده ۱ عدد متوسط………………….روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری