یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پتاژ برنج یا سوپ برنج غلیظ

عکس, آموزش پتاژ برنج یا سوپ برنج غلیظ

این غذا را می توانید هم برای خانواده و هم برای کودکان درست کنید و یک غذای کامل و خوشمزه است. آرد برنج ، خامه و زرده تخم مرغ مواد اصلی این پتاز هستند.بهتر است بجای آب معمولی از آب گوشت یا آب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.موقع افزودن زرده ها حتما مواد را سریع هم بزنید تا تخم مرغ ها گلوله نشوند.حرارت در حین پخت پتاژ باید ملایم باشد تا کم کم غلیظ شود.

مواد مورد نیاز را در زیر مشاهده می کنید :

شیر ۱ لیوان ……………….زرده تخم مرغ ۳ عدد

آبلیمو ، نمک و فلفل به مقدار لازم

خامه ۵۰ گرم ……………………کره ۵۰ گرم

آرد برنج ۱/۲ لیوان ………………آب ۳ لیوان

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید. پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، آب را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود.

پس شیر ، نمک و فلفل را اضافه و مجدد مخلوط کنید.زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید.پس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر