یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن اشکنه سنتی بدون گوشت

عکس, آموزش پختن اشکنه سنتی بدون گوشت

یکی از غذاهای سنتی و اصیل مردم تهران اشکنه است. این غذا در حالت سنتی خود غذایی بدون گوشت است که با تخم مرغ و پیاز و سیب زمینی و شنبیله و ادویه درست می شود. مواد لازم را در تصویر زیر مشاهده میکنید :

عکس, آموزش پختن اشکنه سنتی بدون گوشت

آموزش :

ابتدا باید پیاز ها را نگینی خرد کرده و سپس در مقداری روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی در بیایند . سپس مقداری زرد چوبه به پیاز ها اضافه کنید . شنبیله را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. اگر از شنبیله تازه استفاده بشه بهتره ولی اگر هم نبود از شنبیله خشک استفاده کنید .مقداری آب در قابلمه ریخته صبرکنید تا جوش بیاید .

سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید که ته نگیرد و بسوزد . سیب زمینی ها را ریز خرد کرده و اضافه کنید . حالا تخم مرغ ها را هم بشکنید و اضافه کنید . نمک و فلفل را هم به مقدار لازم اضافه کنید .

حواستون باشه شور نشه . و یاحتی تندی بیش از حد نریخته باشید . اگر که براتون ممکن بود مقداری بچشید تا مزه اشکنه دستتون بیاد . حالا بزارید به مدت زمان لازم بپزه و در کنار خانواده محترمتون میل کنید .

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر