یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن سنتی قیساوا خرما

عکس, آموزش پختن سنتی قیساوا خرما

پودر گردو ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ عدد
کنجد و نمک به مقدار کافی
روغن مایع یا کره به مقدار کافی
مواد لازم برای ۲ نفر
خرما یا رطب ۱۲ عدد

برای تهیه قیساوا خرما خوشمزه در ابتدای کار هسته های خرما را جدا کرده و در صورتی که خرما سفت بود، آنرا درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خرما بپزد.

حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده مقداری روغن مایع به آن می افزاییم و بلافاصله خرما را به همراه پودر گردو به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی گردو گرفته شده، سپس خرما نرم شود.

در ادامه پودر دارچین را به تابه اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم تا عطر دارچین آزاد شود. حالا تخم مرغ را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس مقداری نمک به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تخم مرغ ببندد.

زمانی که تخم مرغ نیم بند شد، در صورت تمایل مقداری کنجد به صورت پخش روی آن می پاشیم. پس از اینکه تخم مرغ کاملا پخته شد تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر