آموزش پختن سوپ سیر سوپی ضد ویرس
سعی کنید هفته ای یکبار این سوپ مقوی را درست کرده و از خواص بیشمار آن برای درمان ویروسها و بالا بردن سیستم ایمنی بدن استفاده کنید. شما برای درست کردن این سوپ علاوه بر سیر به آب مرغ غلیظ ، زرده تخم مرغ و پیاز و … نیاز دارید. بر حسب ذائقه تان مقداری نعنا داغ هم می توانید به سوپ اضافه کنید. مرغ پخته شده و ریش شده هم در صورت تمایل می توانید به سوپ اضافه کنید.
مواد لازم سوپ سیر
سرکه ۱ قاشق سوپخوری …………… پیاز ۱ عدد
آب مرغ ۲ لیوان …………آرد ۱ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد………………. سیر ۵ عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
آموزش :
ابتدا پیاز را روی تخته نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم و بعد سیر ها را پوست می گیریم و می شوییم و ریز ریزی خرد می کنیم.سپس کف قابلمه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قابلمه را قرار می دهیم تا روغن داغ شود و سیر و پیاز ها را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم و سبک شوند.
در ادامه آرد را می افزاییم و مجددا با مواد کمی تفت می دهیم تا یکدست شوند.نمک،فلفل سیاه ،آب مرغ و سرکه و ۲ لیوان آب ولرم به مایه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ به جوش بیاید و سپس حرارت را کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا ۴۵ دقیقه بعد سوپ خوب پخته شده باشد.
سپس زرده تخم مرغ را به مایه سوپ اضافه می کنیم و با همزن دستی سوپ را خوب هم می زنیم تا مواد کاملا مخلوط شوند.سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و سوپ را در ظرف مورد نظر سرو می کنیم و با جعفری تزئین می کنیم .