آموزش چیپس سیب زمینی خانگی شبیه چیپس کارخانه ای
سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
نمک: ۱ قاشق چایخوری
آب و یخ: ۱ ظرف پر
ابتدا سیب زمینیها را با پوست گیر پوست بکنید و به صورت نازک برش بزنید. ضخامت سیب زمینیها باید کم باشد که حسابی کریسپی و برشته شود.
سپس سیب زمینیها را در ظرف آب و یخ بریزید و ماساژ بدهید. این ترفند برای ترد و برشته شدن چیپس است
سپس سیب زمینیها را آبکش کنید و اجازه دهید که خوب خشک شوند. در یک قابلمه روغن بریزید. مقدار روغن به حدی باشد که سیب زمینیها در روغن غوطهور شوند. سیب زمینیهای چیپسی را در روغن داغ بریزید و سرخ کنید. وقتی سیب زمینیها خشک شد و در یک ظرف دیگر ریختید روی آنها نمک بزنید و خوب تکان دهید تا چیپس مزهدار شود. به همین سادگی چیپس خانگی نمکی شما آماده است.
برای درست کردن چیپس پیاز جعفری باید بعد از آماده شدن چیپسها ترکیبی از ادویه شامل پودر پیاز، پودر جعفری و نمک را روی چیپسها بریزید و خوب هم بزنید تا مزهدار شوند.
برای درست کردن چیپس کچاپ با پودر گوجه فرنگی، چیپس تند یا فلفلی و چیپس یا پودر ریحان به همین ترتیب عمل کنید. بعد از آماده شدن چیپسها پودر گوجه و نمک، پودر فلفل قرمز و نمک یا پودر ریحان و نمک را روی آنها بریزید.