آموزش کال کباب شمالی و سبزی های معطر آن
یک غذای خوشمزه و دلچسب شمالی دیگر کال کباب است که در این پست از یاس فان آموزش تهیه ی آن را به سبک مردم شمال برای شما قرار داده ایم. کال کباب هم می تواند یک غذای اصلی باشد که با کته و ماهی شور سیو شود و هم می تواند یکی از حاضری های داخل سفره مثلا به جای ترشی باشد. مواد لازم برای دو نفر :
۴ عدد بادنجان درشت ، آب انار ترش با آب غوره یا دانه انار : نیم فنجان ( در صورتی که انار نیست آبغوره هم طعم خوبی می دهد)
سبزی، نعناع و خلواش و شوشاق ریز شده تازه یا خشک: ۱ قاشق غذاخوری ( چون این سبزی ها محلی شمال هستند شما فقط از نعناع خشک استفاده کنید )
سیر، نیم بته
نمک و فلفل به اندازه کافی
مغز گردوی ساییده شده ۷۵ گرم
بادنجانها را از وسط چاک دهید و روی آتش زغال یا در فر (۳۵۰ درجه) کباب کنید. برای اینکه بادنجانها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آنها را بچرخانید. بعد باید پوست بادنجانها را بگیرید. برای اینکار اگر آنها را در آب سرد قرار دهید پوستشان را میتوانید به راحتی جدا کنید. اگر بادنجانها تخم دارند آنها را جدا کنید. سپس گوشت بادنجانها را با گوشتکوب له کنید. حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بکوبید. بروید سراغ سبزیهایی که شستهاید و آبش رفته است. سبزیها را هم کاملا خرد کنید و بعد بادنجانها، سیر، سبزی، نمک، فلفل و مغزگردو را با هم مخلوط کنید.