یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش غذای فرانسوی رتتویی با فر و با اجاق گاز

عکس, آموزش غذای فرانسوی رتتویی با فر و با اجاق گاز

در این پست یک غذای خوشمزه و جدید را به شما یاد خواهیم داد که با نان خورده می شود و ماده ی اصلی آن بادمجان است. این یک غذای محبوب فرانسوی است که ظاهری شیک و طعمی دلچسب دارد. آموزش درست کردن آن را با فر و اجاق گاز به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای ۶ یا ۸ نفر
بادمجان: ۵ عدد ، هویج: ۳ عدد ، گوجه فرنگی: ۵ عدد ، رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری

کدو سبز: ۵ عدد ، سیر: ۳ حبه ، روغن زیتون: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار ، فلفل، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

پیاز: ۲ عدد متوسط ، فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد بزرگ ، فلفل دلمه‌ای زرد یا سبز: ۱ عدد بزرگ

رزماری یا ریحان: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار ، پودر زیره: ¾ قاشق چایخوری ،کرفس: ۱ ساقه

فلفل تند: ۲ عدد متوسط ، سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری

روش درست کردن این غذا در فر :

برای دستور پخت رتتویی در فر ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شد. سپس پیازها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن زیتون تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سپس هویج و کرفس نگینی خرد شده را هم به پیازها اضافه کنید تا تفت خورده و سبک شوند. در هر مرحله برای سرخ کردن مواد مقداری روغن زیتون اضافه کنید.فلفل دلمه‌ای و فلفل تند را روی شعله ملایم گاز کباب کنید. حبه‌های سیر را هم رنده کنید و سپس به مخلوط پیاز، هویج و کرفس اضافه کنید و خوب هم بزنید. بوی سیر که بلند شد، سس کچاپ، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل، پودر زیره و زردچوبه را هم اضافه کنید و هم بزنید. رزماری تازه را هم اضافه کنید، اگر هم رزماری ندارید از ریحان تازه هم می‌توانید استفاده کنید. این مایه حکم سس رتتویی را دارد.سس آماده شده را کف قالب فر یا ظرف مخصوص فر بریزید و کف ظرف را کاملا با سس رتتویی بپوشانید. حالا بادمجان، گوجه فرنگی و کدو را هم به صورت حلقه‌ای (با پوست یا بدون پوست) برش بزنید. حلقه‌ها را از لبه قالب به صورت مورب و در مراحل آخر روی هم بچینید تا قالب پر شود. اگر قالب گرد نیست به همان شکل قالب مواد را به صورت ردیفی بچینید.

روی مواد را با یک فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا کاملا بپزد و آماده سرو شود. بعد از این مدت فویل را بردارید و اگه سبزیجات پخته و نرم شده بودند گریل فر را روشن کنید تا روی سبزیجات برشته شده و آب اضافی آن‌ها کشیده شود. رتتویی را با نان میل کنید. نکته جالب اینجاست که مواد به کار رفته در پخت راتاتویی شبیه یتیمچه خودمان است و چه بسا راتاتویی خواهر بزرگ‌تر یتیمچه باشد که سال‌ها پیش به فرانسه مهاجرت کرده است.

دستور پخت رتتویی در قابلمه یا ماهیتابه:

برای این کار ابتدا به همین روش سس را آماده کنید. سپس کدو، بادمجان و گوجه فرنگی را خرد کنید و جداگانه تفت دهید و به سس اضافه کنید. ۵ یا ده دقیقه مواد را روی شعله ملایم گاز نگه دارید تا سس خوب به خرد مواد برود و رتتویی طعم بگیرد.فرانسوی‌ها، اسپانیایی‌ها و ایتالیایی‌ها رتتویی را هم به عنوان غذای اصلی سرو می‌کنند و هم در کنار غذاهایی مثل پاستا، ماکارونی و یا انواع برنج و پلو. درو تا رانت در حوزه‌های قیر، لاستیک و معدن+جزئیات

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر