روش تهیه براونی پروتئینی برای بعد تمرینهای پا
مواد اولیه
۱ کاسه قند نارگیل۱٫۲۵ کاسه کره یا روغن نارگیل۳/۴ کاسه پودر کاکائو۳ تخم مرغ کامل۱/۲ اسکوپ پودر پروتئین وی یا گینر۲ قاشق غذاخوری آرد
دستور تهیه
ابتدا فر را روشن و بر روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۶ درجه سلسیوس قرار دهید. ظرف مخصوص براونیها را چرب کنید.حالا ۱٫۲۵ کاسه کره را آب کنید. زمانیکه کره آب شد، ۱ کاسه قند نارگیل را درون ظرف کره ریخته و بخوبی با هم هم بزنید تا شبیه کارامل مایع شود.تخم مرغها را به ظرف اضافه کرده و بخوبی هم بزنید.سپس پودر پروتئین و آرد را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یک خمیر یکنواخت شکل بگیرد.این میزان مواد اولیه برای ۹ عدد ظرف براونی است و آنها را با خمیر پر کنید.بمدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه یا تا زمانیکه رویه براونی شروع به ترک خوردن کرد از فر درآورید.براونیها را از ظرف خارج و در محیط خانه قرار دهید تا خنک شوند.