آموزش کلاب مرغ بهترین میان وعده تولدها
این پیش غذای فوق خوشمزه و شیک با سینه مرغ ، جعفری ، مغز گردو ، ذرت و نان تست و پیازچه به مقادیر زیر درست می شود 🙁 شما برای تهیه سس به سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری ، آب لیمو ترش و نمک و فلفل سیاه تازه به مقدار کافی
نیاز دارید )
مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
پیازچه ۳ قاشق غذاخوری
جعفری ۳ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۳ قاشق غذاخوری
ذرت ۳ قاشق غذاخوری
نان تست ۱۰ عدد
سینه مرغ را به همراه پیاز و مقداری نمک درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم سینه مرغ کاملا پخته شود. پیازچه را به همراه جعفری و مغز گردو به صورت ریز خرد کرده و به همراه ذرت درون یک کاسه مناسب می ریزیم. زمانی که سینه مرغ کاملا پخته شد، آنرا به صورت ریز خرد کرده و به کاسه می افزاییم.
حالا به سراغ درست کردن سس می رویم، برای این منظور سس مایونز را به همراه مقداری نمک، آب لیمو ترش تازه و فلفل سیاه درون یک کاسه جداگانه ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود.در ادامه سس را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد به سس آغشته شوند. حالا اطراف نان تست را با چاقو جدا کرده و پودر می کنیم و نان تست را به دو مثلث یکسان تقسیم می کنیم.
مقداری از مواد کلاب مرغ را روی نان تست ریخته و آنرا با نان تست دیگر می پوشانیم، سپس اطراف نان را با سس رومال کرده و درون نان تست پودر شده می غلطانیم و با گوجه گیلاسی تزیین می کنیم. نوش جان.