آموزش یک دسر دلچسب با آناناس
مواد لازم برای ۴ نفر
بیسکوئیت پتیپور ۲ بسته
کمپوت آناناس ۱ قوطی
خامه صبحانه ۱ عدد
پودر کرم کارامل ۱ عدد
شیر ۴/۱ لیوان
دریم ویب یا پودر خامه ۱ پاکت
نخست پودر دریم ویب را در یک ظرف بریزید و سپس مقداری شیر به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و مخلوط تشکیل شده مثل خامه پف کند، اگر پودر دریم ویب در دسترس نیست از یک پاکت خامه به جای آن استفاده کنید.اگر از خامه به جای دریم ویب استفاده کردید، طعم آن را بچشید و اگر شیرینی آن کم بود، شکر به آن اضافه کنید، چون دریم ویب شیرین است و به طور کلی خوشمزه تر است، سپس در یک ظرف دیگر دریم ویب، کارامل و خامه را با هم ترکیب کنید.
بعد با همزن همه مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود، سپس کمپوت آناناس را باز کنید و آب و تکههای میوه را از هم جدا کنید و آناناسها را ریز خرد کنید، بعد بیسکوئیتها را داخل آب آناناس فرو کنید و بیرون بیاورید تا خیس شوند.
سپس بیسکوئیتها را در کف ظرف مورد نظر بچینید تا کف ظرف کاملا با بیسکوئیتها پوشیده شود، بعد یک لایه کرم روی بیسکوئیتها بریزید تا تمام سطح آنها را بپوشاند و سپس یک لایه از آناناسهای خرد شده را روی کرم بریزید و پخش کنید.
بعد دوباره یک لایه بیسکوئیت روی آناناسها بچینید و به همین ترتیب یک لایه خامه روی آن و یک لایه آناناس روی خامه میریزیم تا ظرف پر شود، سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت زمان دهید تا دسر خودش را بگیرد.سپس دسر آناناسی را از یخچال بیرون بیاورید و در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و روی آن مقداری شکلات ذوب شده بریزید و با شکلات چیپسی و برشهای آناناس تزئین کنید و در ظرف مناسب قرار دهید و این دسر خوش طعم را سرو کنید.