آموزش یک نوع سوپ بسیار تند تایلندی
این آموزش برای ۶ نفر است . برای درست کردن این سوپ تایلندی شیک شما به میگو و لیمو ترش ، قارچ ، سس ماهی ، شکر و … نیاز دارید.
گوجهفرنگی درشت، حلقهشده……….. ۲ عدد
گشنیز برای سرو…………. به مقدار لازم
قارچ ورقهشده………….۱۲۵ گرم
سس ماهی……….. ۱۵ گرم
شکر……….. ۵/۷ گرم
آب لیموترش…………….. ۲۵۰ میلیلیتر
آب……………۷۵۰ میلیلیتر
رنده پوست لیموترش (فقط قسمت زرد آن)…………….۱ قاشق سوپخوری
میگوی خرد شده……………….۵۰۰ گرم
فلفل قرمز قلمی خرد شده……………..۶ عدد
آموزش:
آب را در قابلمهای جوش آورده و بعد رنده پوست لیمو را اضافه کنید.بگذارید ۵ دقیقه بجوشد، سپس میگوها را اضافه کنید.۵ دقیقه دیگر بجوشانید و بعد فلفل قرمز و قارچ را ریخته و ۳ دقیقه دیگر بجوشانید و سپس گوجهفرنگی را اضافه کنید.
بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد و بعد شکر و سس ماهی را بریزید.سوپ را از روی حرارت برداشته و آب لیموترش را اضافه کنید.
نکتهها
سس ماهی، سس رقیقی است با طعم ماهی که از تخمیر ماهی نمکی به دست میآید و در آشپزی جنوب شرق آسیا کاربرد فراوان دارد و همان طور که در آن منطقه سویاسس زیاد استفاده میشود؛ این سس هم مورد استفاده قرار میگیرد که باید آن را به صورت آماده از فروشگاههایی که انواع سسهای خارجی را دارند تهیه کنید. در صورتی که به طعم آن علاقه ندارید میتوانید سویاسس را جایگزین آن نمایید.
«تام یام» به تایلندی «مخلوط آبپز» معنا میدهد و انواع گوناگونی دارد. البته اغلب آنها حاوی میگو هستند ولی سایر مواد اولیه میتواند متغیر باشد./ ن.ز.