یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

املت قارچ و پیازچه و آموزش سس ووستر شایر

عکس, املت قارچ و پیازچه و آموزش سس ووستر شایر

املتی شیک و با کلاس که برای تهیه آن به سس ووستر شایر  نیاز دارید. در انتهای همین آموزش روش درست کردن این سس را برای شما قرار داده ایم.

سس ووستر شایر …………………..یک چهارم قاشق چایخوری

نمک…………….. یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه…………….. به میزان لازم

تخم مرغ……………… ۶ عدد

شیر………….. ۸۰ میلی لیتر (یک‌سوم پیمانه)

کره………………. ۲ قاشق سوپخوری

قارچ ورقه‌ای خرد کرده ……………یک و یک دوم پیمانه

برگ جعفری خرد کرده…………… ۱ قاشق سوپخوری

خردل……………..یک دوم قاشق چایخوری

پیازچه خرد کرده……………… ۱ قاشق سوپخوری

پیازچه خرد کرده برای تزئین………….. به میزان لازم

تخم مرغ‌ها، شیر، جعفری، خردل، نمک، سس ووسترشایر و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود. آن‌گاه کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب کنید. سپس قارچ و پیازچه را بیفزائید و ۲ دقیقه، تفت دهید. حالا مخلوط تخم مرغ را درون تابه بریزید و بگذارید تخم‌مرغ‌ها ببندد.اینک تخم‌مرغ را هم بزنید تا قدری خرد شود. مراقب باشید املت خشک نشود! حالا املت را برای صبحانه در ظرف مناسبی بریزید و با پیازچه بیارائید.

آموزش سس  ورستر شایر:

سرکه سیب ۱/۲ پیمانه لیموترش تازه ۱ عدد
پودر پیاز ۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
سیر تازه ۱ حبه پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه و سفید ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری عسل ۱ قاشق غذاخوری
پودر میخک ۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر هل ۱/۸ قاشق چایخوری پودر خردل ۱/۴ قاشق چایخوری
سویا سس ۲ قاشق غذاخوری نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری ملاس ۱ قاشق غذاخوری
ماهی آنچوی ۲ عدد خشک عصاره تمبر هندی ۲ قاشق غذاخوری

این سس پر ادویه است می توانید ادویه ها را از قبل حرارت دهید و تست کنید وخودتان آنها را پودر نمایید تا از کیفیت و عطر آنها مطمئن باشید

اگر ملاس ندارید می توانید از شیره انگور استفاده کنید

سیر را له کنید و در ظرفی بریزید

می توان آن را کاملا ریز کرد

سرکه سیب را به سیر له شده اضافه کنید

سویا سس را نیز بیفزایید

عسل را اضافه کنید

روغن زیتون را بیفزایید

ملاس یا شیره انگور غلیظ را اضافه کنید

عصاره تمبر هندی را اماده نمایید

۵ قاشق تمبر هندی را در ظرفی بریزید و به آن آب گرم اضافه کنید . برای طعم بیتر و خاص تر می توانید دو عدد خرما به تمبر هندی بیفزایید.

بگذارید تا تمبر هندی و خرماها نرم شود سپس با دست آنها را چنگ بزنید تا هسته ها خارج شود

مایه به دست آمده را صاف کنید و به مواد قبلی اضافه نمایید

تمام ادویه ها را کاملا با هم مخلوط کنید

پودر پیاز ، زنجبیل ، پودر فلفل ها ، پودر تخم گشنیز ، نمک ، دارچین ، هل ، زرد چوبه ، پودر خردل و میخک را کاملا مخلوط کنید

در دو سه مرحله مخلوط ادویه ها را اضافه کنید و مواد را هم بزنید

آب لیموترش تازه را اضافه نمایید

اگر از آنچوی استفاده کردید آن را هم پودر کنید و به مواد سس اضافه کنید

می توانید آنچوی را حذف کنید

مواد را به خوبی هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود

سس آماده است آن را در یخچال نگهداری کنید.

اگر می خواهید سس را تا ۱ ماه نگهداری کنید به همین شکل می توان آن را در یخچال نگهداری کرد

می توانید مایه سس را ۴ دقیقه بجوشانید تا غلیظ تر شود و زمان بیشتری در یخچال سالم بماند

در صورتی که سس جوشانده شود تا ۸ ماه ماندگاری دارد

طرز تهیه سس ورستر شایر در منزل

این سس چاشنی و طعم دهنده قوی برای طبخ و مرینیت انواع گوشت قرمز و سفید و تهیه سس ها است

برای مریینت گوشت مرغ و ماهی می توان ۱ تا ۳ قاشق سس ورستر شایر استفاده نمود

توجه داشته باشید طعم و عطر سس بسیار قوی است و میزان زیادی از آن استفاده نکنید

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر