یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

راهکار برای تلخ نشدن قیمه و راهکار برای قیمه تلخ شده

عکس, راهکار برای تلخ نشدن قیمه و راهکار برای قیمه تلخ شده

خورشت قیمه پختن به ظاهر کار ساده ای است اما فوت و فن های پختن آن از غذاهای دیگر بیشتر است. در پستهای قبل برای شما آموزش درست کردن یک قرمز خوش رنگ و خوش طعم را قرار داده ایم که با کلیک کردن روی لینک آن می توانید این آموزش را هم مطالعه کنید :

آموزش قرمز خوش رنگ شدن قیمه و یک دست شدن آن

خوب حالا در مورد علت تلخی خورشت قیمه : مهم ترین دلیل تلخ شدن خورشت قیمه لیمو عمانی می باشد ، البته به دلیل اینکه لیمو عمانی طعم بسیار خوبی به خورش قیمه می دهد نمی شود از خیر آن گذشت. لیمو عمانی در خورش قیمه مثل چاقوی دو لبه هست یعنی اگر درست استفاده شود خورش را خیلی خوشمزه می کند و گر به صورت اشتباه استفاده شود طعم خورش را تلخ و غیر قابل مصرف می کند.لیمو عمانی اگر بیش از حد در خورش قیمه بماند باعث تلخی خورش قیمه می شود و هر چقدر زودتر داخل خورش ریخته شود تلخی بیشتری داخل مزه خورش ایجاد می کند. چندین راهکار وجود دارد که شما خورش قیمه تان را با لیمو عمانی بپزید ولی خورش شما تلخ نشود ، در ادامه به این راهکارها می پردازیم.

راه اول:

اگر در تهیه خورش خود از مقدار کمی لیمو عمانی پودر شده استفاده کنید خورش شما کمی طعم ترشی لیمو عمانی را به خود می گیرد ولی خوب این روش نقص هایی هم دارد. اول اینکه لیمو عمانی طعم بهتری نسبت به پودر لیمو عمانی دارد و دوما پودر لیمو عمانی باعث تیره شدن رنگ خورش می شود.

راه دوم :

در این راهکار شما می توانید لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید سپس در آب ولرم قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود سپس داخل خورش بیندازید. این راهکار هم یک نقص بزرگ دارد و ان هم این است که آب علاوه بر تلخی لیمو عمانی ، ترشی آن را هم نیز می گیرد.

راه سوم :

راهکار بعدی استفاده از لیمو عمانی نصف شده است که ما این راهکار را به شما پیشنهاد می دهیم. لیمو عمانی ها را از وسط نصف کنید سپس تخم های آنرا خارج کنید و در ۲۰ دقیقه پایانی پخت خورش به قابلمه اضافه کنید. با این روش لیمو عمانی طعم بسیار خوبی به خورش شما می دهد.

 اگر خورش قیمه ما تلخ شد با چه روشی تلخی آنرا کم کنیم و یا به طور کل از بین ببریم ، در ادامه با ما همراه باشید.

استفاده از سیب زمینی
اگر متوجه شدید خورش شما طعم تلخی می دهد خیلی سریع یک سیب زمینی درشت پوست بگیرید سپس داخل خورش بیندازید. پس از اینکه خورش آماده شد سیب زمینی را از خورش خارج کنید و دور بیندازید. اگر تلخی خورش شما خیلی زیاد نباشد با این روش می توانید مشکل را حل کنید.

استفاده از زعفران و شکر
اگر متوجه شدید خورش قیمه شما خیلی تلخ شده است و امکان گرفتن تلخی آن با سیب زمینی وجود ندارد، مقداری زعفران را بسابید و با کمی آب جوش دم کنید ، سپس به نسبت زعفران کمی شکر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کمی حل شود سپس مخلوط زعفران و شکر را به قابلمه خورش اضافه کنید ، این راهکار علاوه بر اینکه تا حد زیادی تلخی خورش قیمه را می گیرد، باعث می شود خورش شما عطر زعفران بیشتری نیز بگیرد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر