بمب سیب زمینی پنیری عصرانه ای دلچسب و سیر کننده
آرد را آماده کنید، روغن زیتون، تخم مرغ، مخمر را اضافه کنید و هم بزنید، سپس سیب زمینی آب پز شده رنده شده، آب و نمک را اضافه کنید. یک خمیر خوب ورز دهید و اجازه دهید ۱ ساعت بماند. خمیر را به ضخامت ۱ سانتی متر پهن کرده سپس با قالب حدود ۱۸-۲۰ دایره ایجاد کنید. یک دایره را جدا کنید، ژامبون و پنیر را مرتب کنید و سپس در دایره دیگر جمع کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
۴۰۰ گرم (۲.۸ فنجان) سیب زمینی
۵۰۰ گرم (۴ فنجان) آرد
۲ قاشق غذاخوری (۳۰ میلی لیتر) روغن زیتون فوق العاده بکر
۲ تخم مرغ متوسط در دمای اتاق
۱ قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) مخمر خشک
۵۰ میلی لیتر آب
۱۰ گرم نمک
۱۵۰ گرم ژامبون پخته شده
۱۵۰ گرم پنیر
روغن برای سرخ شدن