تخم مرغ شکم پر برای مجالس و مهمانی ها
یک عصرانه ی خوشمزه و یک پیش غذای شیک برای مهمان تخم مرغ شکم پر است که می تواند ظاهری زیبا و دلچسب به سفره ی شما بدهد. مواد لازم برای دوازده نفر :
سس مایونز: سه قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
تخممرغ: ۶ عدد، در دمای اتاق ،خردل: یک قاشق چایخوری
پیازچه، جعفری و سیر خرد شده: به مقدار دلخواه
یک قابلمه متوسط را تا نیمه، آب ریخته و بجوشانید. تخممرغها را درون آب جوش ریخته و روی حرارت کم به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. تخممرغها را درون آب یخ قرار داده، تا خنک شوند. تخممرغها را پوست کنید و آنها را از وسط نصف کرده و زرده آنها را بیرون آورید. سفیده تخممرغها را که اکنون دو نیم شده به صورت کاسه درون دیس مورد نظر بچینید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید. با استفاده از چنگال، زردههای تخممرغ، سس مایونز، خردل، پیازچه، جعفری، سیر و نمک و فلفل را در ظرفی له کرده و به صورت پوره درآورید. اگر مخلوط، سفت شده میتوانید یک قاشق چایخوری آب به هر زرده اضافه کنید. درون سفیدهها را با مخلوط آماده شده، پر کنید و اگر تا یک ساعت دیگر، قصد خوردن آنها را ندارید، آنها را درون یخچال قرار داده تا خنک بمانند.کد