یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

ترفند راحت از بین بردن شوری سوپ بدون آبکی کردن آن

عکس, ترفند راحت از بین بردن شوری سوپ بدون آبکی کردن آن

اگر سوپ غلیظ شما شور شده و نمی خواهید با افزودن آب آن را شل و بدمزه کنید از روش ساده زیر استفاده نمایید :

سیب زمینی را به قطعات باریک تقسیم کنید تا بالاترین جذب را داشته باشد.  سیب زمینی را در سوپ بریزید تا نمک را به خود جذب کند و پس از یک ربع آنها را از سوپ خارج نمایید.

قبل از درست کردن سوپ بهتر است بدانید که نمک زیاد، علاوه بر این‌که مصرف سدیوم زیاد ناسالم است، مزه‌ی خوبی هم به غذای‌تان نمی‌دهد. اگر سوپ‌تان حاوی رب گوجه است، باید بدانید که ممکن است اصلا به نمک نیازی نداشته باشید.اگر برای پخت سوپ از عصاره‌های آب گوشت استفاده می‌کنید باید بدانید که آن‌ها نمک دارند.- در زمان خرید عصاره‌ها به دنبال کم نمک‌ترین آن‌ها باشید. – زمانی‌که از مواد اولیه‌ی سوپ‌تان دارای نمک هستند، استفاده از عصاره‌هایی که نمک کمی دارند بسیار مهم است.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر