ترفند ریختن سس کچاپ روی خمیر پیتزا قبل از مواد
یکی از رازهای خشک نشدن خمیر یا نان پیتزا و مزه ی فست فودی گرفتن آن ریختن سس کچاپ یا قرمز روی آن است. شما باید این سس را به عنوان اولین لایه روی نان پیتزای خود بزنید و پیش از آن نان را با کمی اب خیس کنید.
برای درست کردن سس به میزان کافی (بسته به تعداد خمیرها) گوجه فرنگی، رنده یا پوره و با ادویههایی مثل فلفل، پاپریکا، گرام ماسالا و پودر سیر مخلوط کنید و روی خمیر بمالید. میتوانید از سیر نرم و له شده هم استفاده کنید و مواد را روی خمیر بچینید.