یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

ترفند ریختن سس کچاپ روی خمیر پیتزا قبل از مواد

عکس, ترفند ریختن سس کچاپ روی خمیر پیتزا قبل از مواد

یکی از رازهای خشک نشدن خمیر یا نان پیتزا و مزه ی فست فودی گرفتن آن ریختن سس کچاپ یا قرمز روی آن است. شما باید این سس را به عنوان اولین لایه روی نان پیتزای خود بزنید و پیش از آن نان را با کمی اب خیس کنید.

برای درست کردن سس به میزان کافی (بسته به تعداد خمیرها) گوجه فرنگی، رنده یا پوره و با ادویه‌هایی مثل فلفل، پاپریکا، گرام ماسالا و پودر سیر مخلوط کنید و روی خمیر بمالید. می‌توانید از سیر نرم و له شده هم استفاده کنید و مواد را روی خمیر بچینید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر