خوشمزه ترین روش پختن سوپ برنج خامه ای
یک سوپ فوق العاده خوشمزه که با آب مرغ ، سینه مرغ ، برنج ، کره ، آرد و خامه پخته می شود.
سینه مرغ بدون استخوان نصف شده ۱ عدد…………………..پودر فلفل نصف قاشق چای خوری
آب مرغ ۴ پیمانه…………………..نمک نصف قاشق چای خوری
آب ۲ پیمانه………………………..آرد سه چهارم پیمانه
برنج ۲۰۰ گرم………………………….خامه ۲ پیمانه……………………….کره نصف پیمانه
ابتدا مرغ را بپزید تا کاملاً پخته و نرم شود. سپس آن را به تکه های کوچک، خرد نمایید. آب مرغ و آب را داخل یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. مرغ را درون آن بریزید. وقتی محتویات داخل ظرف شروع به جوشیدن کرد، برنج را اضافه نمایید.
نمک و فلفل و آرد را با هم مخلوط کنید. کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. میتوانید سبزیهای عطری دلخواهتان را برای عطر غذا، درون کره بریزید. زمانی که کره شروع به جوشیدن کرد، دمای آن را کم کنید. سپس مخلوط آرد را به تدریج به کره اضافه نمایید و مدام کره را به هم بزنید تا زمانی که ترکیب آنها به صورت خمیر دربیاید.
خامه را به تدریج، آرام آرام به خمیر اضافه کنید و مدام مواد را به هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. ترکیب آنها میبایست حدود ۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملاً غلیظ شود. ترکیب خامه را به برنج پخته شده اضافه نمایید.