دستور حلوای شیر با زعفران و گلاب
برای پختن این حلوای خوشمزه ی عربی به زعفران و گلاب و شیر و کره نیاز دارید. بهتر است برای تزییند آن از بادام هندی و پسته استفاده نمایید.
آرد ۲ لیوان.
شکر ۱ و ۱/۲ لیوان.
آب ۱ لیوان.
روغن یا کره ۱/۲ لیوان
پودر زعفران.
شیر ۴ قاشق.
گلاب ۱/۴ لیوان
بادام هندی ۱۰ عدد.
کشمش ۱۰ عدد.
پسته ۱۰ عدد
شکر و آب را در یک شیر جوش بریزید و شکر را خوب در آن حل کنید تا محلولی غلیط و شفاف بدست بیاید. به میزان دلخواه زعفران (شاید ۱ یا ۲ قاشق چایخوری پودر مخلوط با شکر) و ۴ قاشق شیر را به محتویات شیر جوش اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در گوشهای نگهدارید.۲ قاشق از کره یا روغن را در یک تابه بریزید و بادام، کشمش و پسته را در آن تفت دهید تا بادام هندی کمی قهوهای رنگ شود.
۲ قاشق روغن را در یک قابلمه نچسب بریزید و داغ کنید. آرد را در آن آنقدر تفت دهید تا قهوهای کم رنگ شود. سپس محلول شکر و زعفران و همچنین گلاب را به آرد اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید. نصف روغن باقی مانده را در قابلمه بریزید و ۴ تا ۵ دقیقه حلوا را هم بزنید.سپس باقی مانده روغن را در قابلمه بریزید و حلوا را هم بزنید تا اینکه حلوا در یک طرف قابلمه جمع شود. سپس آن را از روی شعله بردارید و دانهها را درون آن بریزید و خوب باهم مخلوط کنید و به ظرف دلخواهتان انتقال داده و سرو کنید.