دستور پختن خورش خرفه سنتی
پیاز ریز خرد کرده………….. ۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی………… ۱ قاشق سوپخوری
نمک………… به میزان لازم
گوشت چرخکرده…………….. ۲۰۰ گرم
روغن……… به میزان لازم
گشنیز خرد کرده …………. ۲۰۰ گرم
زردچوبه …………. ۱ قاشق چایخوری
سیر………… ۱ حبه
لپه پخته………. ۶۰ گرم
لیمو عمانی خیسانده…………. ۴ عدد
خرفه خرد کرده …………….. ۱ کیلو
پیاز و قدری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا طلایی شود. آنگاه خرفه و گشنیز را اضافه کنید و تفت دهید. سپس زرد چوبه، سیر، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، گوشت چرخکرده را با کف دست گرد کنید و همراه با لپه و لیمو عمانی به آن بیفزائید. اینک به میزان کافی آب اضافه کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد. گوشت، پیاز رنده کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و از آن کوفتههایی به اندازه گردوی کوچک تهیه کنید.