روش درست کردن سکنجبین سنتی و اصیل
سنتی ترین روش درست کردن شربت سکنجبین با نعناع می باشد که البته می تواند شربت سکنجبین را با کاهو نیز میل کنید. در این پست آموزش شربت سکنجبین با نعناع اصیل را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
سرکه سفید: ۲ فنجان
آب: ۵ فنجان
عسل: ۸ فنجان
نعناع تازه: ۱۲ شاخه
نخست عسل و آب را در قابلمه باهم ترکیب کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید. آن را هم بزنید تا عسل بهطور کامل حل شود. سرکه را اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید. اجازه دهید شربت حدود ۲۰ دقیقه بهآرامی بجوشد. بعد از ۲۰ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید.نعناع را در شربت داغ فرو ببرید و اجازه دهید شربت در دمای اتاق سرد شود. نعناع را از داخل شربت بیرون بیاورید. شربت را در ظرف مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری شربت، از ظرفی استفاده کنید که درِ آن بهخوبی محکم شود.میتوانید شربت را فقط چند ساعت قبل از سرو خنک کنید یا با آب یخ تهیه کنید. به این ترتیب، نیازی به نگهداری آن در یخچال نیست.