سالم ترین روش پختن ماهی با حفظ مواد مفید آن
سالم ترین و خوشمزه ترین روش پختن ماهی که بسیار ساده نیز می باشد . شما برای طبخ صحیح ماهی به مواد زیر نیاز دارید :
به مقدار لازم ماهی
کمی نمک وفلفل
کمی روغن
نخست شکم ماهی ها رو تمیز کرده و اگه پولک داشت پولک را کنده و می شوریم وخشک میکنیم . به آن نمک و فلفل زده و اندکی روغن داخل سنی فر ریخته و با درجه حرارت ۱۸۰_۲۰۰ بمدت ۱۵_۲۰دقیقه می پزیم . سپس بعد از ۲۰دقیقه چک کنید اگه نیاز بود بازم به آن زمان دهید.