طرز پختن سوپ برش سنتی ترین غذای روسی
برای تهیه این غذا به صورت سنتی از گوشت استفاده نمی شود و آب قلم داخل آن ریخته می شود اما آموزشی که ما در این پست از یاس فان برای شما قرار داده ایم کمی متفاوت تر و خوشمزه تر است. این آموزش برای ۵ نفر می باشد.
گوشت گاو: به مقدار لازم (اختیاری)
لبو (چغندر قرمز) متوسط: ۲ عدد
هویج: ۲ عدد
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
روغن نباتی: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱۵۰ گرم
کلم پیچ سفید: یک لیوان فرانسوی دستهدار
گوجه فرنگی خرد شده: ۲۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
شکر: ۴/۳ قاشق غذاخوری
خامه ترش: ۳/۱ لیوان فرانسوی دستهدار
جعفری یا شوید ساطوری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری برای تزئین
نمک و فلفل: به مقدار لازم
گوشت را جداگانه بپزید و بعد سبزیجات و دیگر مواد را با روغن تفت دهید. در آخر سبزیجات را در آب گوشت با ادویهجات بپزید تا جا بیفتد. بعد از پختن سوپ، آن را با خامه ترش تزیین و آن را سرو کنید. در سوپ برش ایرانی یا سوپ بورش تبریزی هم از همین دستورالعمل برای پخت استفاده میشود. برای آموزش مراحل تهیه این سوپ روسی، مراحل زیر را انجام دهید.
ابتدا مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و گوشت گاو خرد شده را به آن اضافه کنید. گوشت را کمی تفت دهید و هم بزنید. سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت به خوبی بپزد.خیلی از افراد سوپ برش بدون گوشت یا با سوسیسهای آماده درست میکنند، پس اگر شما هم تمایلی به اضافه کردن گوشت ندارید، میتوانید این بخش را حذف کنید و سوپ برش را تنها با سبزیجات تازه تهیه کنید.
بعد از پخت گوشتها، ۲ لیتر آب به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید. سپس لبو، هویج و سیب زمینی را به صورت مربعی خرد و به آب در حال جوش اضافه کنید. اجازه دهید سبزیجات به مدت ۱۵ دقیقه در آب پخته و نرم شوند. بعد کلم پیچ و گوجه فرنگی خرد شده را به سوپ اضافه کنید.مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید با حرارت متوسط گرم شود. سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه پیازها کمی نرم شد، رب گوجه فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید و خوب هم بزنید.
رب و پیاز را کامل تفت بدهید و سپس به همراه سیر خام رنده شده به سوپ اضافه کنید. برای مزهدار کردن سوپ کمی نمک، فلفل و شکر به آن اضافه کنید. شعله گاز را خاموش کنید و برای ۵ دقیقه درب سوپ را بگذارید.
سوپ برش روسی شما آماده است و حالا زمان سرو کردن آن است. سوپ را با کمک ملاقه در کاسههای جداگانه برای هر فرد سرو کنید و با مقداری خامه ترش و جعفری یا شوید خرد شده روی سوپ برش را تزئین کنید.