یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

فوت کوزه گری سیر داغ پیاز داغ مجلسی و چیپسی

عکس, فوت کوزه گری سیر داغ پیاز داغ مجلسی و چیپسی

میخواهید پیاز داغ شما کاملا طلایی و خشک و مجلسی شود ؟ برای اینکه پیاز داغ یکی خام و یکی سوخته نباشد و خیس و خام به نظر نرسد چه کنیم ؟ آموزش پیاز داغ و سیر داغ مجلسی را در این پست از یاس فان برای شما نوشته ایم.

فوت و فن های پیاز داغ مجلسی خوش رنگ و خشک شده :

به دلخواه می توانید به پیاز داغ نمک بزنید.
افزودن زردچوبه یا زعفران باعث خوش رنگ شدن پیاز داغ می شود.
تابه ای که برای تهیه پیاز داغ استفاده می کنید بسیار مهم است باید جنس گرانیت یا چدن باشد.
روغنی که برای سرخ کردن انتخاب می کنید باید مقاومت حرارتی بالایی داشته باشد.
پیاز داغ ها را روی هم نریزید و سعی کنید در چند نوبت آنها را سرخ کنید.
برای جلوگیری از خام ماندن بعضی از پیاز ها باید مدام هم بزنید تا همه جای پیاز داغ یکنواخت هم بخورد.

ابتدا باید پیاز ها را پوست بگیرید و از وسط به دو نیم کنید می توانید برای تهیه پیاز داغ از رنده های آلمانی یا رنده های غذاساز استفاده کنید اگر این ها در دسترس نبود با چاقو به صورت یکدست خرد کنید این خرد کردن در نتیجه نهایی و سرخ شدن پیاز داغ بسیار موثر است نه باید خیلی نازک نه خیلی ضخیم خرد شود.

داخل یک قابلمه آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد وقتی به جوش آمد کمی نمک داخل آب ریخته و وقتی شروع به قل زدن کردن پیاز داغ را بمدت ۱۰ دقیقه داخل آب جوش بگذارید این کار باعث می شود شما پیاز داغ عسلی داشته باشید.

پیاز ها را آبکش کنید و روی دستمال نخی قرار دهید تا خشک شود سپس داخل یک تابه با عمق مناسب روغن ریخته به طوری که زمانی که پیاز داغ را اضافه می کنیم باید آنها کاملا شناور باشند. داخل روغن مقداری زردچوبه ریخته و یا می توانید به پیاز داغ ها کمی زعفران بزنید سپس داخل روغن داغ ریخته و مدام هم بزنید تا پیازها سرخ شوند اصلا نباید به حال خودش رها کنید زیرا زود می سوزد.

وقتی رنگ پیاز ها کمی تغییر کرد مدام هم بزنید و دقت کنید وقتی از روی حرارت بردارید رنگ پیاز داغ کمی تیره تر می شود پس بیش از اندازه سرخ نکنید سپس داخل آبکش ریخته و با پشت کفگیر خوب فشار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود بعد از سرد شدن پیاز داغ را بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهداری کنید.

برای زمانی که عجله دارید کافی است پیاز ها را بعد از سرخ کردن داخل سینی مخصوص سولار ریخته و کمی روی آن روغن بریزید سپس روی سه پایه کوتاه قرار دهید و روی حالت ماکروفر ۸ الی ۱۰ دقیقه زمان دهید تا سرخ شود در این حین دو بار چک کنید تا نسوزد یا می توانید از برنامه های پرشین کوک استفاده کنید و دکمه تهیه پیاز داغ را بزنید تا به طور اتوماتیک پخته شود.

فوت و فن های سیر داغ مجلسی خوش رنگ و خشک شده :

در مرحله اول سیرها را داخل ظرفی پر از آب قرار داده تا به راحتی بتوانید پوست آن را جدا کنید.
ته سیر را جدا کرده و کاملاً بشورید .
پس از شستن سیرها را روی پارچه ای قرار داده تا آب آن گرفته شود.
پس از اینکه سیرها خشک شدند چرخشان کنید و پس از چرخ داخل آبکش بگذارید تا آب اضافی اش گرفته شود.
تابه ای را انتخاب کنید که دیواره های بلند داشته باشد، به مقداری داخلش روغن بریزید که کاملاً بتواند سیر ها را بپوشاند.
تابه ی روغن دار را را روی شعله گاز قرار داده و پس از چند دقیقه که تابه کاملاً داغ شد، زردچوبه را به آن اضافه نمایید.
اکنون سیر های از قبل چرخ شده را در تابه بریزید و حرارت گاز را کمی زیادتر نمایید.
سیرها را هر چند ثانیه یک بار به وسیله کفگیر هم بزنید.
معمولا سیرهایی که در اطراف تابه قرار گرفته اند زودتر سرخ می شوند پس مرتب هم بزنید تا همه سیرها به یک میزان سرخ گردند.
ممکن است در ابتدا سیرها حالت چسبندگی بگیرند اما هرچقدر که بیشتر روی حرارت بمانند .
زمانیکه سیرها طلایی شدند می توانید تابه را از روی حرارت بردارید و داخل ظرفی فلزی و سوراخ دار قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج شود.
سپس دستمالی تمیز و نخی را پهن کرده و سیر ها را روی آن بریزید که دیگر هیچ روغنی باقی نماند. تا حدی که وقتی سیر ها را دست میزنیم دستمان چرب نشود.

 

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر