یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

میزان آب و نمک برای کته کردن برندهای برنج ایرانی

عکس, میزان آب و نمک برای کته کردن برندهای برنج ایرانی

فرقی نمی کند شما قصد پختن کدام برند ایرانی برنج را دارید . هاشمی .. طارم .. برنج ایرانی محسن … آزاده .. عسگری … هر کدام که باشد روش درست کردن کته با آن به سبک زیر است.

برنج شسته شده را در قابلمه بریزید و به آن آب و نمک و روغن اضافه کنید. میزان آبی که درون قابلمه می‌ریزید باید یک بند تا یک بند و نیم انگشت از سطح برنج بالاتر باشد. مقدار نمک هم به ازای هر پیمانه برنج  چیزی در حدود نصف قاشق چای خوری می‌باشد. دقت کنید اگر نمک را زیاد بریزید برنج شما شور خواهد شد، پس حتما میزان نمک را کم کم اضافه کنید و سپس به آرامی آن را هم بزنید. برای هر پیمانه برنج دو قاشق غذا خوری روغن مایع و یا یک قاشق غذا خوری روغن جامد کافی است.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر