آموزش درست کردن عصاره مرغ در منزل و روش نگهداری
یک عدد مرغ درسته یا بال و اسکلت مرغ را به همراه ۲ عدد پیاز ۴ قاچ شده داخل یک قابلمه بزرگ قرار داده بپزید تا مرغ و پیاز یکدست طلایی شوند. روی آنها آب سرد بریزید تا کاملاً با آب پوشیده شوند، سپس آب را به جوش بیاورید، کفی که روی آب جمع میشود را دور بریزید. ۲ عدد هویج خرد شده، مقداری برگ بو، ۲ عدد ساقه کرفس خرد شده، یک دسته کوچک جعفری، یک شاخه آویشن و مقدار کمی دانهی فلفل اضافه کنید. درب ظرف را نیمه بسته بگذارید و حدود ۳ ساعت مواد را بجوشانید. عصاره را داخل یک کاسه صاف کرده، کنار بگذارید تا سرد شود. سپس آن را درون یخچال خوب خنک کنید. چربیهایی را که بر روی سطح عصاره قرار دارد را بگیرید.
بهترین طعم برای عصاره مرغ زمانی است که یک مرغ زمانی است که یک مرغ درسته یا ترکیبی از بال، سینه و ران را پخته باشید. عصارهای که فقط از پخت استخوان و اسکلت مرغ به همراه سبزیجات و طعمدهندهها به دست آمده باشد. به اندازه کافی مقوی و پرمایه نمیباشد. سادهترین عصاره مرغ از احشاء درونی آن (به غیر از جگر سیاه که تلخمزه است) به همراه هویج، پیاز، یک دسته سبزی معطر و مقداری دانه فلفل تهیه میشود. عصاره مرغی که در خانه تهیه شده است را میتوان تا ۶ ماه داخل فریزر نگهداری کرد.