یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

پختن باقلا قاتق گیلانی به سبک اصیل مردم گیلان

عکس, پختن باقلا قاتق گیلانی به سبک اصیل مردم گیلان
یکی از غذاهای بی نظیر محلی و پر طرفدار مردم شمال ایران به خصوص گیلانی ها باقلا قاتق است. برای درست کردن آن شما به سه عدد تخم مرغ ، پاچ باقلای کشاورزی ۳۰۰گرم(پاچ باقلای خشک را از فروشگاه های خواروبار می توان خرید.) ، ۱۰۰ گرم کره ، ۴ حبه سیر کوبیده شده ، ۴ حبه شوید خشک ، یک لیتر آب و ادویه هایی چون زرد چوبه نمک و فلفل نیاز دارید. برای تهیه پوست باقلا را جدا کنید و به همراه کمی روغن یا کره تفت دهید .بعد از کمی تفت دادن باقلا ،سیر کوبیده شده ,شوید و کمی زردچوبه و نمک را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب تفت بخورند.سپس ا لیتر آب روی آنها بریزید تا باقلا نیم پز شود و وقتی آب داخل باقلا به جوش آمد تخم مرغ ها را به آنها اضافه میکنیم .تخم مرغ ها باید کاملا پخته شوند و نباید در غذا هم زده شوند .در پایان پخت باقلا هم میتوانید آن را با کمی دارچین و نمک خوش عطر تر و لذیذ تر کنید.از باقلای مازندرانی استفاده نکنید؛ زیرا این باقلا در تهیه ی باقلا وابیج به کار می رود.این غذا با ماهی شور، زیتون پرورده، سیرترشی، ماست و خیار سرو می شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر