یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

پودینگ سه رنگ و روش درست کردن

عکس, پودینگ سه رنگ و روش درست کردن

عکس, پودینگ سه رنگ و روش درست کردن

مواد لازم برای لایه نارنجی:

آب ۵ لیوان
هویج ۴ عدد بزرگ
نشاسته ۳ قاشق غذاخوری
پودر شکر ۱ فنجان

ابتدا شیر را به همراه یک و نیم لیوان پودر شکر و آرد سمولینا داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا شیر شروع به جوشیدن کند.حالا مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه پودینگ غلیظ شود. در ادامه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و وانیل را به مایه پودینگ اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود.حالا مایه پودینگ را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس پودر کاکائو را به همراه ۱ قاشق غذاخوری پودر شکر به یک قسمت اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم تا رنگش کاملا قهوه ای شود.در این مرحله یک قالب مناسب را با کمی آب خیس می کنیم، سپس مایه کاکائویی را داخل قالب می ریزیم و آنرا صاف می کنیم، سپس به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا به طور کامل خودش را بگیرد.در همین حین رنده پوست لیمو را به قسمت باقیمانده پودینگ اضافه کرده و ترکیب می کنیم، سپس روی پودینگ کاکائویی می ریزیم و آنرا به خوبی صاف می کنیم، سپس مجددا درون یخچال قرار می دهیم تا ببندد.برای تهیه لایه نارنجی، هویج را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه ۴ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا هویج بپزد. پس از اینکه هویج نرم شد، آنرا آبکشی می کنیم.

هویج را میکس می کنیم تا پوره شود، سپس آنرا به همراه پودر شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه نشاسته را در ۱ لیوان آب حل می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.حالا باید مایه پودینگ نارنجی را به صورت مداوم هم بزنیم تا غلیظ شود، سپس آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. پس از اینکه لایه دوم پودینگ بسته شد، پودینگ نارنجی را روی آن می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا لایه سوم هم ببندد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر